Hoe werkt het

Hoe werkt het

Met behulp van de ruimtecalculator kunt u bepalen hoeveel ruimte u ongeveer nodig heeft. Klik op “huur een box” om naar onze boekingstool te gaan. Boxen die beginnen met een “1” kunt u vinden op de eerste verdieping. Boxen die beginnen met een “2” zijn te vinden op de tweede verdieping.

๎’

Groene opslagboxen zijn vrij
Klik op de opslagbox voor de informatie over de maten van de opslagbox
en de huurprijs per maand

๎‘

Grijze opslagboxen zijn al verhuurd

๎†

Gele opslagboxen komen binnenkort vrij
Klik op de opslagbox om te kijken wanneer u erin kunt

Huurcontract en instructies via email

Na het uitzoeken van een opslagruimte en het invullen van de gegevens komt u in het betaalscherm. Na het betalen wordt het contract samen met de algemene voorwaarden aan u per mail verzonden. Tevens ontvangt u een welkomstmail met de gebruiksaanwijzing hoe alles werkt. U kunt vanaf de ingangsdatum uw geboekte box gebruiken.

Direct toegang tot uw opslagruimte.

Om toegang te krijgen tot ons pand, ontvangt u een SMS met hierin de instructies. In de door u gekozen opslagbox ligt in de binnenkant van de deur of aan de rechterzijde in uw box uw slot met sleutels klaar. U kunt direct aan de slag met het opslaan van uw goederen.

Heeft u vragen, hulp nodig bij het huren van een opslagbox of wilt u eerst even komen kijken dan helpen wij u graag. Neem via de website contact met ons op om een afspraak te maken.