Hoe werkt het

Hoe werkt het

Met behulp van de ruimtecalculator kunt u bepalen hoeveel ruimte u ongeveer nodig heeft. Klik op “huur een box” om naar onze boekingstool te gaan. Boxen die beginnen met een “1” kunt u vinden op de eerste verdieping. Boxen die beginnen met een “2” zijn te vinden op de tweede verdieping.

Groene opslagboxen zijn vrij
Klik op de opslagbox voor de informatie over de maten van de opslagbox
en de huurprijs per maand

Grijze opslagboxen zijn al verhuurd

Gele opslagboxen komen binnenkort vrij
Klik op de opslagbox om te kijken wanneer u erin kunt

Huurcontract en instructies via email

Na het uitzoeken van een opslagruimte en het invullen van de gegevens komt u in het betaalscherm. Na het betalen wordt het contract samen met de algemene voorwaarden aan u per mail verzonden. Tevens ontvangt u een welkomstmail met de gebruiksaanwijzing hoe alles werkt. U kunt vanaf de ingangsdatum uw geboekte box gebruiken.

Direct toegang tot uw opslagruimte.

Om toegang te krijgen tot ons pand, ontvangt u een SMS met hierin de instructies. In de door u gekozen opslagbox ligt in de binnenkant van de deur of aan de rechterzijde in uw box uw slot met sleutels klaar. U kunt direct aan de slag met het opslaan van uw goederen.

Heeft u vragen, hulp nodig bij het huren van een opslagbox of wilt u eerst even komen kijken dan helpen wij u graag. Neem via de website contact met ons op om een afspraak te maken.