Inboedel opslaan

Extra opslagruimte huren

Wij snappen het heel goed dat u thuis misschien genoeg opbergruimte heeft op al u spullen op te slaan. Wellicht is uw zolder niet groot genoeg voor al uw seizoensspullen, zoals Kerstspullen of heeft u een verzameling die ergens wilt opslaan. Kunt u uw tuinspullen allemaal niet meer kwijt in uw schuur en wilt u een deel extern opslaan? Dan kunt u bij Het Pakhuis Alkmaar voor langere tijd een opslagruimte huren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u tijdelijk uw hele inboedel buiten uw huis wilt of moet opslaan, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of een verbouwing. Ook dan hebben wij dé opslagruimtes voor u.

Uw inboedel veilig opslaan

Selfstorage Het Pakhuis biedt u veiligheid. Wanneer u opslagruimte huurt bij Het Pakhuis wilt u er zeker van zijn dat uw goederen er veilig zijn opgeborgen. Het zijn immers goederen die een hoge materiële of emotionele waarde vertegenwoordigen. Daarom wordt er veel energie in gestoken om te zorgen dat uw spullen veilig zijn. Het nieuw gebouwde Pakhuis is beveiligd met toegangscontrole, (brand)alarm en camera’s zowel binnen als buiten.

Bereikbaarheid van uw spullen

De opslagruimtes van Het Pakhuis Alkmaar zijn goedbereikbaar vanuit de omgeving. Vanuit omliggende plaatsen bent u in 30 minuten of minder bij onze opslag. Dus ook als u opslagruimte zoekt in bijvoorbeeld Heerhugowaard, Uitgeest of Schagen, kunt u bij ons terecht.

 

Opslagbox huren

Via onze website kunt u gemakkelijk en snel uw opslagbox vooraf huren. U kunt bij aankomst direct door naar uw eigen box en uw spullen daarin opslaan. We hebben voor u een handige ruimtecalculator om uit te rekenen hoeveel opslagruimte u ongeveer nodig zult hebben.