Opslagruimte Egmond

Selfstorage Egmond

Opslagruimte Egmond

Extra opslagruimte nodig voor uw inboedel, meubels of zakelijke voorraad in de omgeving van Egmond? De opslagboxen van Selfstorage Het Pakhuis in Alkmaar zijn geschikt voor u. Bij Het Pakhuis hebben we voor u veilige, droge en vorstvrije opslag. Het nieuw gebouwde Pakhuis is beveiligd met toegangscontrole, (brand)alarm en camera’s zowel binnen als buiten. De opslagruimtes zijn geschikt voor zowel persoonlijke opslag zoals meubels, seizoensspullen en overig inboedel dat u kwijt moet, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, verbouwing of omdat u een extra stuk zolder mist. Ook voor zakelijk gebruik zijn onze opslagboxen te gebruiken, namelijk voor extra voorraad of materiaal dat u wilt opslaan. 

Het Pakhuis in Alkmaar is strategische gelegen vlak langs de A9, hierdoor zijn we goed bereikbaar vanuit plaatsen uit de omgeving, zoals Egmond aan Zee, Egmond Binnen en Egmond aan den Hoef. U kunt in 20 minuten vanaf uw woning met de auto naar uw opslag rijden. Hier kunt u 7 dagen in de week van 7.00 uur tot 22.00 uur bij uw opslagbox. U krijgt een eigen toegangscode en sleutel waardoor u de opslagruimte kunt beschouwen als uw eigen garagebox.

Selfstorage Het Pakhuis biedt u het gemak van vooraf boeken. U kunt thuis, online, al de gewenste opslagbox uitkiezen en boeken. Zo huurt u makkelijk en snel een opslagruimte. Weet u nog niet zeker hoeveel ruimte u nodig hebt, gebruik dan onze ruimtecalculator.

Route naar opslagruimte Egmond