Opslagruimte Hoorn

Selfstorage Hoorn

Opslagruimte Hoorn

U bent op zoek naar extra opslagruimte in de omgeving van Hoorn. Dan bent u bij Het Pakhuis in Alkmaar aan het juiste adres. Bij Het Pakhuis kunt u opslagruimtes huren van verschillende afmetingen zodat u altijd genoeg ruimte heeft voor uw opslag. U kunt een opslagbox huren voor zowel een korte periode als een langere tijd, net wat u wilt! De opslagboxen van Het Pakhuis zijn onder andere geschikt voor opslag van meubels of overig inboedel tijdens een verhuizing, verbouwing of omdat u in huis niet genoeg ruimte hebt om al uw spullen te bewaren. Daarnaast zijn de opslagruimtes ook geschikt voor bedrijven die voorraad of extra materiaal willen opslaan. Dus een box huren voor extra opslag in de buurt van Hoorn, doet u natuurlijk bij Het Pakhuis Alkmaar.

Het Pakhuis in Alkmaar is strategische gelegen vlak langs de A9, hierdoor zijn we goed bereikbaar vanuit plaatsen uit de omgeving, zoals Hoorn en Zwaag. U kunt in een half uur via de N243 vanaf uw woning met de auto naar uw opslag rijden. Hier kunt u 7 dagen in de week van 7.00 uur tot 22.00 uur bij uw opslagbox. U krijgt een eigen toegangscode en sleutel waardoor u de opslagruimte kunt beschouwen als uw eigen garagebox.

Selfstorage Het Pakhuis biedt u het gemak van vooraf boeken. U kunt thuis, online, al de gewenste opslagbox uitkiezen en boeken. Zo huurt u makkelijk en snel een opslagruimte. Weet u nog niet zeker hoeveel ruimte u nodig hebt, gebruik dan onze berekentool.

Route naar opslagruimte Hoorn