Opslagruimte Schagen

Selfstorage Schagen

Opslagruimte Schagen

U bent op zoek naar extra opslagruimte in de omgeving van Schagen. Dan bent u bij Het Pakhuis in Alkmaar aan het juiste adres. Bij Het Pakhuis kunt u opslagruimtes huren van verschillende afmetingen zodat u altijd genoeg ruimte heeft voor uw opslag. U kunt een opslagbox huren voor zowel een korte periode als een langere tijd, net wat u wilt! De opslagboxen van Het Pakhuis zijn onder andere geschikt voor opslag van meubels of overig inboedel tijdens een verhuizing, verbouwing of omdat u in huis niet genoeg ruimte hebt om al uw spullen te bewaren. Daarnaast zijn de opslagruimtes ook geschikt voor bedrijven die voorraad of extra materiaal willen opslaan.

Selfstorage Het Pakhuis in Alkmaar is goed bereikbaar vanuit de omgeving door de handig gelegen locatie vlak naast de A9. Vanuit Schagen bent u via de N245 binnen een half uur bij de opslagruimtes. Hier kunt u 7 dagen per week tussen 7.00 en 22.00 uur bij uw spullen. Met uw eigen toegangscode en sleutel kunt u de opslagruimte beschouwen als uw eigen garagebox. U kunt uw opslagbox opzeggen wanneer u wilt. Dat is de vrijheid die u krijgt als u een opslagbox huurt bij Het Pakhuis.

Selfstorage Het Pakhuis biedt u het gemak van vooraf boeken. U kunt thuis, online, al de gewenste opslagbox uitkiezen en boeken. Zo huurt u makkelijk en snel een opslagruimte. Weet u nog niet zeker hoeveel ruimte u nodig hebt, gebruik dan onze ruimtecalculator.

Route naar opslagruimte Schagen