Opslagruimte Uitgeest

Selfstorage Uitgeest

Opslagruimte Uitgeest

Extra opslagruimte nodig voor uw inboedel, meubels of zakelijke voorraad in de omgeving van Uitgeest? De opslagboxen van Selfstorage Het Pakhuis in Alkmaar zijn geschikt voor u. Bij Het Pakhuis hebben we voor u veilige, droge en vorstvrije opslag. Het nieuw gebouwde Pakhuis is beveiligd met toegangscontrole, (brand)alarm en camera’s zowel binnen als buiten. De opslagruimtes zijn geschikt voor zowel persoonlijke opslag zoals meubels, seizoensspullen en overig inboedel dat u kwijt moet, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, verbouwing of omdat u een extra stuk zolder mist. Ook voor zakelijk gebruik zijn onze opslagboxen te gebruiken, namelijk voor extra voorraad of materiaal dat u wilt opslaan. 

Selfstorage Het Pakhuis in Alkmaar is goed bereikbaar vanuit de omgeving door de handig gelegen locatie vlak naast de A9. Vanuit Uitgeest bent u via de A9 binnen een kwartier bij de opslagruimtes. Hier kunt u 7 dagen per week tussen 7.00 en 22.00 uur bij uw spullen. Met uw eigen toegangscode en sleutel kunt u de opslagruimte beschouwen als uw eigen garagebox. U kunt uw opslagbox opzeggen wanneer u wilt. Dat is de vrijheid die u krijgt als u een opslagbox huurt bij Het Pakhuis. Daarom huurt u extra opslagruimte in de buurt van Uitgeest bij ons!

Selfstorage Het Pakhuis biedt u het gemak van vooraf boeken. U kunt thuis, online, al de gewenste opslagbox uitkiezen en boeken. Zo huurt u makkelijk en snel een opslagruimte. Weet u nog niet zeker hoeveel ruimte u nodig hebt, gebruik dan onze berekentool.

Route naar opslagruimte Uitgeest