U hebt extra opslagruimte nodig om uw spullen in op te slaan, maar hoe pakt u dit slim aan? Lees hier onze tips voor een geslaagde opslag.

Tip 1. Het begint allemaal bij het inpakken.

Zorg voor stevige dozen die je kunt stapelen in je opslagruimte. Ze bespaar je kostbare ruimte. Maak gebruik van krantenpapier of gebruik noppenfolie om breekbare spullen te beschermen bij het verhuizen en opslaan. Gebruik speciale kledingdozen voor het veilig opslaan van je kleding. Vergeet zeker niet op de dozen te schrijven wat erin zit. Plak de doos goed dicht.

Tip 2. Denk na over de indeling in je opslag

Het loont zeker de moeite om na te denken over de indeling van je opslagruimte. Zet de stevige dozen en zware dingen onderaan voor een goede basis. Stapel zo veel mogelijk tot het plafond om alle ruimte te benutten. Vergeet niet een goede doorgang achter te laten zodat je steeds bij al je spullen kunt. Veelgebruikte spullen plaats je dan ook het best vooraan in de opslagruimte. Nu komt het labelen van de dozen zeker van pas om snel de juiste spullen te vinden. Gebruik onze ruimtecalculator om te berekenen hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

Tip 3. Zorg voor gepast vervoer

Maak het jezelf gemakkelijk en zorg voor gepast vervoer. Zo laat je het opslaan vlot verlopen en zorg je voor zo een klein mogelijke kans op beschadigingen aan dozen of meubelstukken. Zet ook hier je zware spullen onderaan en maak alles goed vast voor het transport. Bij Het Pakhuis Alkmaar kun je voor de deur laden en lossen.

Nu ben je volledig voorbereid en kun je beginnen met het opslaan, kies online uw opslagbox.
Het Pakhuis Alkmaar wenst je alvast een succesvolle opslag!